Cookievoorkeuren

Vue Cinemas maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website zo makkelijk mogelijk te maken en af te stemmen op uw voorkeuren.

Meer opties
Alles accepteren

Service & Hospitality Support

vue Hoofdkantoor

Vacature Service & Hospitality Support bij Vue

Vind jij het leuk om mensen te helpen? Kan jij informatie snel opzoeken én ben jij gek op film en bioscoop? Dan is dit wat voor jou!

Wat ga je doen? 

Als Service & Hospitaliy Support help jij de meest uiteenlopende vragen van bioscoopbezoekers. Welke film draait er nu? Kan ik parkeren bij de bioscoop? Mijn betaling is niet goed gegaan, kan je mij helpen? Hoe oud moet je zijn voor Fast & Furious 9? Dit zijn een paar van de vele verschillende soorten vragen die er binnen kunnen komen via de telefoon, e-mail, chat of social media. 

Jij bent vaak het allereerste contactmoment van de bezoekers met Vue en je wilt graag dat dit optimaal verloopt. Jij weet snel informatie op te zoeken, de juiste contactpersoon te vinden en kan bezoekers altijd het beste advies geven. Ook verzorg jij administratieve werkzaamheden zoals het registreren, wijzigen en aanvullen van klantgegevens. Daarbij kan je bezoekers goed informatie over de coulance en restitutiebeleid van Vue en weet je dit juist af te handelen.

Je werkt parttime, dit is variërend tussen de 5 en 20 uur per week.

 

Jouw profiel 

Ben jij degene die wij zoeken? Voor de vacature Service & Hospitaliy Support zijn wij op zoek naar een kandidaat die zich herkent in het volgende profiel:

-         Een gast- en servicegerichte instelling; 

-         Enthousiast en flexibel

-         Oplossingsgericht

-         Communicatief vaardig

-         Goede beheersing van Nederlandse taal

-         Ervaring is een pre, maar niet noodzakelijk

- Woonachtig in de Regio Hoorn NH

- Nauwkeurig werkt

Beschikbaarheid 

Ons Service & Hospitaliy Support center in Hoorn is gedurende de openingstijden van onze bioscopen geopend tot ongeveer 23:00 in het weekend en 22:00 doordeweeks. Met een team van 4/5 personen zullen we gezamenlijk hier invulling aan geven. Flexibiliteit is enigszins wel gewenst, het gaat om een functie van 5 tot 20 uur per week.

Wij bieden jou 

Word jij onderdeel van ons team? Dan bieden wij jou:

·   Een unieke en dynamische werkomgeving;

·   Een ontspannen werksfeer;

·   Het allerleukste team; 

·   Een salaris dat past bij de functie en verantwoordelijkheden;

·   Onbeperkt naar de film tegen een hele kleine bijdrage;

·   Korting op ons F&B-assortiment. 

Speciaal voor onze medewerkers 

Kom je bij Vue Cinemas werken? Dan mag je natuurlijk ook van onze prachtige bioscoop profiteren. Daarom mogen al onze medewerkers onbeperkt naar de film, tegen een kleine bijdrage. 

Neem je vrienden, vriendinnen of familie mee en geniet samen van een heerlijke avond uit. Haal vooraf nog wat lekkere versnaperingen met korting. Veel kijkplezier!

Vacature Servicemedewerker: solliciteer direct!

Ben je enthousiast geworden van de vacature en denk je dat jij de geschikte kandidaat bent? Solliciteer direct op de vacature Service & Hospitaliy Support. Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten. 

Op zoek naar meer informatie over Vue Cinemas? Bezoek www.vuecinemas.nl en ontdek alles over onze bioscopen.

 

Over Vue Cinemas 

Bij Vue Cinemas zetten wij ons met het hele team in om onze bezoekers een indrukkende, onvergetelijke filmervaring te bieden. Hoe we dit doen? Het begint bij onze enthousiaste medewerkers. Zij gaan elke dag ‘the extra mile’ voor de bezoekers. Daarbij staan bij Vue Cinemas de beste keuze in content en de nieuwste technologie centraal. Zo weten wij de bezoekers steeds weer te verbazen.

Vue Cinemas is met 209 bioscopen de grootste bioscoopketen in Europa en één van de belangrijkste spelers op het gebied van big screen entertainment.