Cookievoorkeuren

Vue Cinemas maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website zo makkelijk mogelijk te maken en af te stemmen op uw voorkeuren.

Meer opties
Alles accepteren

Stagiair Programmatie

vue Hoofdkantoor

Stagiair Programmatie

Heb jij een grote liefde voor film en is de bioscoop een soort tweede thuis voor je? Zit jij op tijd klaar voor het trailerblok en streep jij ook de dagen af naar de release van jouw favoriete films? Heb je altijd al willen weten hoe al die films op het grote doek terecht komen en zie jij jezelf wel op het hoofdkantoor van Vue meelopen om de volgende James Bond, Minions of Top Gun te programmeren?

Kortom… ben jij of ken jij de volgende leerling-filmprogrammeur van Vue?

De functie stagiair programmatie start bij voorkeur per 1 februari 2022 en duurt 5-6 maanden. Indien je stage gaat lopen vanaf/na de zomer is dit ook bespreekbaar. De functie is voor minimaal 3 dagen in de week, waarbij maandag en vrijdag een must zijn in verband met de filmprogrammering. Er is ruimte voor een afstudeeronderzoek.

Profiel

·        Je volgt een HBO of WO opleiding richting media en communicatie;

·        Je hebt affiniteit met (commerciële) films en bioscopen;

·        Je bent nauwkeurig en analytisch sterk;

·        Je bent resultaatgericht;

·        Je hebt een neus voor commerciële kansen en ontwikkelingen;

·        Kennis van Excel en verdere technische onderlegging is een pré.

De stage betreft een 39-urige werkweek (fulltime), gevestigd in Amsterdam.

Vue is onderdeel van Vue International, de grootste bioscoopgroep buiten de Verenigde Staten. Vue heeft in Nederland 21 bioscopen in 20 steden met de meest vooruitstrevende technieken op het gebied van big screen entertainment.