Cookievoorkeuren

Vue Cinemas maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website zo makkelijk mogelijk te maken en af te stemmen op uw voorkeuren.

Meer opties
Alles accepteren

Vue Hoogezand

Aantal stoelen
828
Aantal zalen
6
Alle bioscopen

Vacatures

Over vue Hoogezand

Vue Hoogezand is een uniek uitje in de regio (Midden-) Groningen. De bioscoop bestaat sinds 2005 en heeft inmiddels zijn geheel eigen vorm gekregen in de omgeving. Na de verbouwing van het theater eind 2017 en de nieuwe VIP stoelen en Deluxe seating die in 2018 gekomen zijn, heeft Vue Hoogezand een luxere uitstraling gekregen. De openheid die je ziet als je binnenkomt, de geur van verse popcorn die in de shop je tegemoet komt en de overheerlijke stoelen geven je een gevoel van “beleving en luxe”. Daarnaast heeft de bioscoop zes zalen waar de nieuwste releases in zowel 2D als 3D getoond kunnen worden, zijn er vele parkeerplekken naast, beneden en rondom het pand, waar je gratis kan parkeren en is Vue Hoogezand rolstoel toegankelijk.

Wilt u ook de filmbeleving en luxe ervaren die wij aanbieden in Hoogezand? Wij als team, staan altijd klaar om u een onvergetelijke middag of avond te verzorgen.